Kies de look die bij jou past !

Bij Rosalina Fashion & Styling houden wij van trendy en betaalbare kleding. Onze collectie wordt kleinschalig ingekocht en daarom hebben wij vaak nieuwe en leuke kleding! Er goed uitzien heeft niet alleen (of in ieder geval niet veel) met jouw budget te maken. Goede smaak is een vereiste: stijl, de manier waarop je dingen draagt en combineert, zijn onontbeerlijk voor een goed voorkomen. Daar helpen wij je graag bij met onze prettige geprijsde collectie, tips en adviezen.

Bij een bezoek aan de winkel kun je natuurlijk lekker zelf shoppen en krijg je natuurlijk tips & adviezen als je dit wenst. Maar ook is het mogelijk om een geheel persoonlijk advies te krijgen over:

Kleuren
Kleding
Stoffen
Accessoires
Schoenen

Wij kijken dan wat het beste past bij je huid, haar, ogen en je binnenste ik.

Hiervoor bieden wij de volgende mogelijkheden aan:

Wees jezelf

Wees jezelf !

Met je manier van kleden creëer je een bepaalde look en dit communiceer je naar jouw omgeving. Je bepaalt dus zelf wat anderen “lezen”. Jouw uiterlijk is het eerste wat mensen zien en gelijk ook het laatste wat ze van je vergeten. Voor een goed image advies is het natuurlijk vooral belangrijk wat jij wilt laten zien en voor welke gelegenheid. Immers in een werkomgeving zal dit anders zijn dan in je vrije tijd of bij speciale gelegenheden. We gaan dit samen met jou bekijken en werken aan jouw eigen stijl.

Ben je op zoek naar een nieuwe look, kom dan langs in de winkel en maak een afspraak om een totaaladvies te krijgen waarbij jouw wensen als uitgangspunt gebruikt worden.

voor jou

Voor jou !

Hoewel wij een ruime keuze aan kleding in de winkel hebben hangen, zal het natuurlijk mogelijk zijn dat je niet direct vindt wat je zoekt. Geen enkel probleem, immers je kan bij ons aangeven wat je speciale wensen zijn en wij gaan dan voor jou op zoek !

Kom langs in de winkel om de mogelijkheden te bespreken.

De winkel is van jou

De winkel is voor jou !

Bij Private Shopping staat de winkel exclusief voor jou ter beschikking. Dit gebeurt buiten de reguliere openingstijden en wij zorgen voor een hapje en een drankje. Dit is een unieke gelegenheid om jouw persoonlijke kledingwensen in een rustige sfeer samen met ons gestalte te geven in combinatie met styling advies en bijpassende leuke accessoires. Je maakt vooraf een afspraak en geeft aan wat jouw stijl is of moet worden zodat wij hier speciaal voor jou mee aan de slag kunnen gaan.

Ook is zo’n beleving fantastisch om speciaal met jouw vriendinnen, collega’s of familie te delen ! Lijkt het jou leuk om eens gezellig samen een mooie en gezellige avond te hebben, bespreek dan de mogelijkheden met ons.

Dit ben jij

Dit ben jij; enjoy !

Eén van de grootste geheimen van een goed uiterlijk is een goede verzorging; niet alleen van jouw kleding, maar ook van jouw haar, huid en nagels.

Het is belangrijk dat je een look kiest die bij jouw persoonlijkheid past. Dat is een goede basis om mee te starten ! Je moet de look uitstralen die je aankunt en je zeker voelen van jezelf ! Doe daarom liever geen extreme veranderingen maar voer langzaam kleine veranderingen door om tot het uiteindelijke gewenste resultaat te komen. Begin bijvoorbeeld met jouw accessoires en één enkel kledingstuk en ga dan stapje voor stapje verder. Laat de mensen om je heen langzaam wennen en nog belangrijker; geef jezelf de tijd om eraan te wennen en om je look langzaam maar zeker uit te werken. Je kan je natuurlijk laten inspireren door de ‘red-carpet’-foto’s van celebrities omdat hier de beste ontwerpers, kappers en visagisten aan te pas zijn gekomen. Hier kun je de trends van het moment ontdekken en kijken wat bij jou past.

Geniet van je nieuwe look en het effect dat het op anderen heeft. Want daar is het uiteindelijk om te doen ! veel plezier daarbij. Enjoy !